shutterstock_665580781
VI SÖKER
Behandlingsassistent på heltid/deltid
Vi söker dig som vill arbeta med pojkar i åldern 15–18 år.  För heltidstjänst är formell utbildning inom socialt arbete och erfarenhet med målgruppen samt körkort är ett krav. För deltidstjänster är utbildning och erfarenhet från branschen meriterande. Vi erbjuder intern och extern utbildning till nyanställda. Du ska behärska svenska språket väl i tal och skrift och vi kommer att ställa stora krav på personlig lämplighet. Ansök genom att skicka din CV med epost till fia@vagarnavidarevard.se. Skriv gärna några rader i mailet, om dig själv och vad som driver dig att arbeta med ungdomar. Har du frågor är du välkommen att kontakta Fia Forslund på telefon 070-740 23 10.
Trainee på deltid
Du kommer att arbeta extra på kvällar/helger som behandlare under första året. Andra året kommer du att få större ansvar för behandlingsverksamheten, gå bredvid föreståndaren och medverka i upphandlingar och placeringsärenden.  Vid examen, om organisatoriska förutsättningar finns erbjuds du en föreståndartjänst.
Vi söker Dig som har ett till två  år kvar på utbildningen och ambitioner om en ledande befattning på ett kreativt företag. Maila oss CV och några rader på om dig själv på info@vagarnavidarevard.se  senast 22 oktober. Har du frågor maila fia@vagarnavidarevard.se